Kalmarhemstudent Kalmarhem

Bovärd

Vill du bli "VD" i ditt eget kvarter?

Nu söker vi två bovärdar!


Tillsammans är ett viktigt ord för oss på Kalmarhem. Tillsammans drivs vi av vår vision om att vår verksamhet och våra hyresgästers livsmiljö ska vara hållbar, byggas med nytänkande och ge stolthet. Tillsammans skapar vi hem för alla.

Vi tror på gemenskap, variation och utveckling i vårt dagliga arbete och nu står vi inför en spännande framtid. Vi har flera uppstartade och kommande byggprojekt vilket i sin tur genererar nya bostäder där människor så småningom kommer att bosätta sig. För att kunna möta våra befintliga och nya behov söker vi dig som vill växa tillsammans med oss.


Som bovärd har du hand om ditt eget kvartersområde. Det innebär att du, för ”ditt” kvarter, har ett eget budgetansvar och sköter våra fastigheter så att hyresgästens olika behov av service möts under hela boendetiden. Du träffar dagligen våra hyresgäster och finns där för dem, från den stund de flyttar in i sitt nya boende till den dag de flyttar ut.

Vi ser att du är en driven person som triggas av ansvar, eftersom du kommer bli vår nya ”VD” i ditt eget kvarter. Du gillar variation i arbetet och utför besiktningar, arbetsordrar, kvalitetskontroll av leveranser, inspektion av brandskydd, säkerhetsställer helhetsintrycket i dina kvarter etc. Meriterande är om du har kunskaper om lägenhetsbesiktning och ronderingsarbete men så länge du är rätt person, lär vi dig fastigheter!

- Tjänsten ställer krav på förmågan att växla mellan olika arbetsuppgifter med bibehållen effektivitet och kvalitet i det du levererar.

- Mycket kommer vara sig likt - men också omväxlande eftersom verksamheten hela tiden måste förändra sitt sätt att arbeta för att möta sina kunders, ägares och samhällets behov.

- Ett bra språk i tal och skrift - gärna även på engelska - och en förkärlek för system och teknik kommer ge dig en hög framkomlighet i ditt arbete som bovärd.

- Du har god förmåga att utföra enklare reparationsarbeten inom snickeri, vvs och el.

- Det är Meriterande om du har BB1 elbehörighet.

- B-körkort och gymnasieutbildning är ett krav

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan

Intervjuer sker kontinuerligt under ansökningstiden.

Ansökan skickas så snart som möjligt till christer.agren@kalmarhem.se, dock senast 2018-10-28.

Vid frågor gällande tjänsten, kontakta Ola Eliasson på 0480 – 44 75 83.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Kalmarhem AB är ett kommunägt bostadsbolag som bygger, förmedlar och förvaltar bostäder i Kalmar kommun.

Totalt har vi ca 4 900 lägenheter varav ca 1 100 är studentlägenheter.

Bolaget omsätter ca 330 Mkr och vi är ca 50 medarbetare.

Kalmarhem är en central aktör i kommunens utveckling och ska leverera 75 nya lägenheter per år.

Vi ska erbjuda människor som bor i eller vill flytta till Kalmar goda bostäder i bra miljöer och till rimliga kostnader. Kalmarhem har ett särskilt ansvar för att ordna bostäder till studerande, liksom andra grupper med särskilda behov.