Kalmarhemstudent Kalmarhem

Kundvärd

Nu söker vi en projektanställd

kundvärd!


Tillsammans är ett viktigt ord för oss på Kalmarhem. Vi tror på gemenskap, variation och utveckling i vårt dagliga arbete. Nu söker vi 1 projektanställd kundvärd under 1 år till vårt kontor mitt i centrala Kalmar, alldeles intill Larmtorget.

Vi står inför en spännande framtid med flera uppstartade och kommande byggprojekt vilket i sin tur genererar nya bostäder där människor så småningom kommer att bosätta sig. För att kunna möta våra befintliga och nya behov söker vi dig som vill vara med oss på denna resa.

Som kundvärd har du varierande och utvecklande arbetsdagar som innehåller såväl administrativa som sociala arbetsuppgifter där du tillsammans med dina kollegor blir vårt ansikte utåt. Till dina arbetsuppgifter hör främst att arbeta med kundkommunikation och uthyrningsprocessen. Genom olika kanaler kommunicerar du med befintliga och potentiella kunder och andra intressenter för att möta deras olika behov och ge information om Kalmarhem, vår service och våra produkter. 

Vi ser att du har minst gymnasieutbildning. En god förmåga att kommunicera med olika människor på olika sätt utifrån deras behov. Eftersom du gillar variation i ditt arbete tror vi att du har en god förmåga av att växla mellan olika arbetsuppgifter med bibehållen effektivitet och kvalitet! Då stor del av arbetet handlar om kommunikation i olika former har du ett bra språk i tal och skrift – även på engelska. Meriterande är om du har erfarenhet från arbeten med liknade arbetsuppgifter.

Befattningen är en projektanställning om 1 år på heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Intervjuer sker kontinuerligt under ansökningstiden. Ansökan skickas till ulrika.risemark-regebro@kalmarhem.se, senast 2018-10-21.

Vid frågor gällande tjänsten, kontakta Ulrika på
0480 – 44 75 70.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Kalmarhem AB är ett kommunägt bostadsbolag som bygger, förmedlar och förvaltar bostäder i Kalmar kommun.

Totalt har vi ca 4 900 lägenheter varav ca 1 100 är studentlägenheter.

Bolaget omsätter ca 330 Mkr och vi är ca 50 medarbetare.

Kalmarhem är en central aktör i kommunens utveckling och ska leverera 75 nya lägenheter per år.

Vi ska erbjuda människor som bor i eller vill flytta till Kalmar goda bostäder i bra miljöer och till rimliga kostnader. Kalmarhem har ett särskilt ansvar för att ordna bostäder till studerande, liksom andra grupper med särskilda behov.